25 Yıl Sonra Niçin?

Motorium kuruluş hedeflerine ulaşmış ve misyonunu tamamlamıştır.

Amatör bir ruhla 1990 yılından bu yana Türkiye motosiklet sektörünün her dalında hizmet veren Motorium, öncelikle insan hayatına verdiği önem ile fabrika orjinali ve bakımlı motosikletleri temin ederek, geniş bir kitlenin sıfır veya sıfır gibi motosikletlere binmesini sağlamıştır.

Motosikletin kültürüne verdiği önem ile yıllarca Türkiye’de çıkan her dergiye tasarrufu olmadan bilgi birikimlerini aktaran yazılar yazmış, bu sayede eğitimi öne çıkartarak sertifıkalı eğitim kurumlarının kuruluş nedeni olmuştur.

Sporuna verdiği önem ile de Türkiye’de ilk drag yarışlarını başlatmış, Team Motorium olarak 1991 ile 1996 yılları arasında yarışmış, 750 cc kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak kenara çekilmiş, gençlerin önünü açmıştır.

Bütün bunları ben tek başıma yapmadım. Hep beraber yaptık. Ben sizleri, bunca yıl adresi değişmeyen Motorium’da tek noktada buluşturarak sadece tutkal görevi yaptım.

Adres değiştirme zamanı gelmiştir. Artık çalışmayacağım. Sevgili eşim Buket ile birlikte 2015 yılını Datça’da karşılamak istiyoruz. Daha çok motosiklete binmek, daha yeşilde gezmek istiyoruz. Fakat yine bir ilke imza atarak kapanıştan sonra da Motorium açık olacak. Motorium.com sitemiz 19 Aralık 2014 tarihinden itibaren, yayın hayatına tamamen hobi amaçlı olarak sürdürmeye başlamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte olacağız. Sizleri yeşil fonlu güzel virajlı yollardan haberdar edeceğim. Beğendiklerimi tavsiye edeceğim.

Hepinize bu güzel birliktelik için teşekkür ederim.

Herşey zamanında güzeldir.

Motosikletçi
Tolga Büyüköner
21.12.2014